Thread Teka - Teki (hehehehe)

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  akainkin2008 on Tue Mar 11, 2008 8:19 am

ada teka teki ni.


apakah beze kuda belang jantan dan kuda belang betina?
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 32
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Admin on Tue Mar 11, 2008 10:55 am

ako pun ada.. kalau korang terer mouse komputer kita nie jantan ke betina ? cuba bagitau apa dan sebabnya Very Happy
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  akainkin2008 on Tue Mar 11, 2008 11:04 am

jantan... tul ke tak?????
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 32
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  wai_chu18 on Tue Mar 11, 2008 11:24 am

akainkin2008 wrote:ada teka teki ni.


apakah beze kuda belang jantan dan kuda belang betina?


jantina Basketball Basketball Basketball
avatar
wai_chu18
Active Member
Active Member

Number of posts : 91
Location : Goat Island
Registration date : 2008-02-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  whitelilies.island on Tue Mar 11, 2008 12:03 pm

Admin wrote:ako pun ada.. kalau korang terer mouse komputer kita nie jantan ke betina ? cuba bagitau apa dan sebabnya Very Happy

kalo ikutkan mouse aku jantan..
sbb dia xpakai pad..
ahahahahaha..

Basketball Basketball Basketball
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Admin on Wed Mar 12, 2008 12:15 pm

adasyut wrote:
Admin wrote:ako pun ada.. kalau korang terer mouse komputer kita nie jantan ke betina ? cuba bagitau apa dan sebabnya Very Happy

kalo ikutkan mouse aku jantan..
sbb dia xpakai pad..
ahahahahaha..

Basketball Basketball Basketball

aisehh pandai.. aaa kalau ikutkan mouse nie betina sebab dia ada PAD.. tapi terpulang dia nak pakai ke idok..keke jawapan dia ya betuii.. sebab ada PAD Twisted Evil
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  akainkin2008 on Wed Mar 12, 2008 1:37 pm

eh boleh lak sesuka hati ek... Very Happy
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 32
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  whitelilies.island on Wed Mar 12, 2008 5:31 pm

Admin wrote:
adasyut wrote:
Admin wrote:ako pun ada.. kalau korang terer mouse komputer kita nie jantan ke betina ? cuba bagitau apa dan sebabnya Very Happy

kalo ikutkan mouse aku jantan..
sbb dia xpakai pad..
ahahahahaha..

Basketball Basketball Basketball

aisehh pandai.. aaa kalau ikutkan mouse nie betina sebab dia ada PAD.. tapi terpulang dia nak pakai ke idok..keke jawapan dia ya betuii.. sebab ada PAD Twisted Evil

alaa admin ni..
bg teka-teki sng sgt la..
bg la yg mencabar sket..
ehehehe..

Basketball Basketball Basketball
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Muhammad Hakimi Haikal on Sun Mar 16, 2008 3:32 pm

adasyut wrote:
Admin wrote:
adasyut wrote:
Admin wrote:ako pun ada.. kalau korang terer mouse komputer kita nie jantan ke betina ? cuba bagitau apa dan sebabnya Very Happy

kalo ikutkan mouse aku jantan..
sbb dia xpakai pad..
ahahahahaha..

Basketball Basketball Basketball

aisehh pandai.. aaa kalau ikutkan mouse nie betina sebab dia ada PAD.. tapi terpulang dia nak pakai ke idok..keke jawapan dia ya betuii.. sebab ada PAD Twisted Evil

alaa admin ni..
bg teka-teki sng sgt la..
bg la yg mencabar sket..
ehehehe..

Basketball Basketball Basketball


jawapan berbaur laaa.......

Death knight Death knight
avatar
Muhammad Hakimi Haikal
Active Member
Active Member

Number of posts : 120
Location : ~ di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung ~
Registration date : 2008-02-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  akainkin2008 on Mon Mar 17, 2008 12:57 pm

admin bila bintang aku nak jadi dua ni..nak dekat 200 dah post..huhuhu
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 32
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Thread Teka - Teki (hehehehe)

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 8 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum