Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Go down

Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

0% 0% 
[ 0 ]
43% 43% 
[ 3 ]
0% 0% 
[ 0 ]
29% 29% 
[ 2 ]
28% 28% 
[ 2 ]
 
Total Votes : 7

Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  caca_naoto on Fri May 23, 2008 3:14 pm

hello...
lately aku tgk da tak ramai masuk sini.. sama cam aku gakla..
okey.. apa reason korang yer?
avatar
caca_naoto
Active Member
Active Member

Number of posts : 80
Location : Okinawa
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Admin on Mon May 26, 2008 4:23 pm

caca_naoto wrote:hello...
lately aku tgk da tak ramai masuk sini.. sama cam aku gakla..
okey.. apa reason korang yer?

ako rasa sejak kes hari tu arr.. hehehe,,

dulu masing2 bukak topik and view sekrg nie ada benda2 penting je tu pun setakat masuk huhuh.. entahlah..
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  spunx on Tue May 27, 2008 3:31 pm

hehehe..

bg saye forum ni bknla tak menarek tp entah la.. scratch
nk kata bz buat keje bz jgk la. huhuhu geek
takut rahsia dalaman terbongkar? tade la rahsia sgt kot. cumenye ini kn forum bkn tmpt perbalahan. nk luahkan isi hati tu boleh je tp biarla org kata berpadaČ. ye tak. hihi Wink

lol! lol!
avatar
spunx
Active Member
Active Member

Number of posts : 151
Age : 36
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Admin on Tue May 27, 2008 6:52 pm

spunx wrote:hehehe..

bg saye forum ni bknla tak menarek tp entah la.. scratch
nk kata bz buat keje bz jgk la. huhuhu geek
takut rahsia dalaman terbongkar? tade la rahsia sgt kot. cumenye ini kn forum bkn tmpt perbalahan. nk luahkan isi hati tu boleh je tp biarla org kata berpadaČ. ye tak. hihi Wink

lol! lol!

Hehhe betui tu.. sepatutnya mcm tu la.. Very Happy Takpe.. Yg penting kena support.. wehh Dept lain xde tau custcare je yg ada Forum cun melecun nie hehe..
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  whitelilies.island on Tue May 27, 2008 9:26 pm

hurrmm..isu menarik nih..
actually sy x sempat la nk browsing mende lain..
sbb since march aritu kes byk, ari2 msk 30..
pastu wat kes MCMC yg bongok tu..
lgsg x smpt tgk..
dlu aktif sbb kes dlm pool bsr x byk..
tgu kes dlm pool trn baru org msk tgk forum nih kut..
aktif blk cam dlu2..

maybe gak sbb isu dlu tu tp sume org pn dah forget it n move on..
so i think dat's not the main cause anymore..

dat's my opinion la..
based on wat i've gone thru'..
x tau la ape opinion bekas2 pengaktif forum yg lain..
ehehehe..

tp sy suke forum ni..
cantek x cantek ke, menarik x menarik ke, tu blkg kire..
personally i think this forum makes us different than others..
a media to release the unreleased, to share the unshared, to bring closer the far apart..
eceh..berkias plak..
ehehhee..

okes..sekian..trimas...

Basketball Basketball Basketball
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Admin on Tue May 27, 2008 9:59 pm

whitelilies.island wrote:hurrmm..isu menarik nih..
actually sy x sempat la nk browsing mende lain..
sbb since march aritu kes byk, ari2 msk 30..
pastu wat kes MCMC yg bongok tu..
lgsg x smpt tgk..
dlu aktif sbb kes dlm pool bsr x byk..
tgu kes dlm pool trn baru org msk tgk forum nih kut..
aktif blk cam dlu2..

maybe gak sbb isu dlu tu tp sume org pn dah forget it n move on..
so i think dat's not the main cause anymore..

dat's my opinion la..
based on wat i've gone thru'..
x tau la ape opinion bekas2 pengaktif forum yg lain..
ehehehe..

tp sy suke forum ni..
cantek x cantek ke, menarik x menarik ke, tu blkg kire..
personally i think this forum makes us different than others..
a media to release the unreleased, to share the unshared, to bring closer the far apart..
eceh..berkias plak..
ehehhee..

okes..sekian..trimas...

Basketball Basketball Basketball

wow should be a qoute of da day..nice post
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  -----;<@ on Tue May 27, 2008 10:46 pm

sy slalu masuk tp disbbkn yg lain dh lama x masuk sy pn jd malas.....huhu
avatar
-----;<@
Active Member
Active Member

Number of posts : 185
Location : New Village
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  whitelilies.island on Thu May 29, 2008 3:34 pm

Admin wrote:
whitelilies.island wrote:hurrmm..isu menarik nih..
actually sy x sempat la nk browsing mende lain..
sbb since march aritu kes byk, ari2 msk 30..
pastu wat kes MCMC yg bongok tu..
lgsg x smpt tgk..
dlu aktif sbb kes dlm pool bsr x byk..
tgu kes dlm pool trn baru org msk tgk forum nih kut..
aktif blk cam dlu2..

maybe gak sbb isu dlu tu tp sume org pn dah forget it n move on..
so i think dat's not the main cause anymore..

dat's my opinion la..
based on wat i've gone thru'..
x tau la ape opinion bekas2 pengaktif forum yg lain..
ehehehe..

tp sy suke forum ni..
cantek x cantek ke, menarik x menarik ke, tu blkg kire..
personally i think this forum makes us different than others..
a media to release the unreleased, to share the unshared, to bring closer the far apart..
eceh..berkias plak..
ehehhee..

okes..sekian..trimas...

Basketball Basketball Basketball

wow should be a qoute of da day..nice post

Embarassed
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  akainkin2008 on Thu May 29, 2008 4:29 pm

tak tahu la maybe sibuk buat keje sampai tak teringat lansung kat forum.. kalau de benda penting baru nak masuk huhuuh. maybe dah patah hati kot... ahakks... nak suarakan takut jadi isu so lebih baik diam buat keje elok222.....may be ramai yang tak masuk so tak de mood nak masuk macam dulu seronok sangat..... actualy forum ni bagus untuk bincang apa2 isu semasa kan..... tu lah tak tahu la dah takde hati kot nak masuk sini lagi...hehehe
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 33
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Admin on Fri May 30, 2008 10:21 am

akainkin2008 wrote:tak tahu la maybe sibuk buat keje sampai tak teringat lansung kat forum.. kalau de benda penting baru nak masuk huhuuh. maybe dah patah hati kot... ahakks... nak suarakan takut jadi isu so lebih baik diam buat keje elok222.....may be ramai yang tak masuk so tak de mood nak masuk macam dulu seronok sangat..... actualy forum ni bagus untuk bincang apa2 isu semasa kan..... tu lah tak tahu la dah takde hati kot nak masuk sini lagi...hehehe


Heheh rasanya punca dia sng je.. dah xramai..kalau meriah cam dulu happy balik sini ..hehe xpe.. yg penting backlogs semua kasik clear.. hehehe Laughing

Ada forum nie bagus gak, leh kenal2 ngan dak2 lain yg selama nie x bersembang..
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Muhammad Hakimi Haikal on Fri May 30, 2008 10:24 am

saye kurang bersetuju sbb keje korang dah x masok n jarang masok forum ni.... mentaliti korang yg dah set x mau masok forum ni sbb 2 forum ni sunyi nye, hehehehe....
avatar
Muhammad Hakimi Haikal
Active Member
Active Member

Number of posts : 120
Location : ~ di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung ~
Registration date : 2008-02-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  whitelilies.island on Sun Jun 01, 2008 11:07 am

Muhammad Hakimi Haikal wrote:saye kurang bersetuju sbb keje korang dah x masok n jarang masok forum ni.... mentaliti korang yg dah set x mau masok forum ni sbb 2 forum ni sunyi nye, hehehehe....

sy x stuju..bg sy, ttp sbb keje..
sekian time kaseh..
Laughing Laughing Laughing
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  akainkin2008 on Sun Jun 01, 2008 11:29 am

tul tu ada.... keje lagi penting dari forum huhuhuhuhuhu

backlogs must zero is my life....... huhuhuhuu
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 33
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  caca_naoto on Mon Jun 02, 2008 12:04 pm

akainkin2008 wrote:tul tu ada.... keje lagi penting dari forum huhuhuhuhuhu

backlogs must zero is my life....... huhuhuhuu

wah ain.. sungguh berusaha.. bagus2..
rasanye.. sejak "hari tu" yg telah mengubah mood org kot..
lgpun..ramai yg da berenti..
pengunjung tetap berkurangan.. hehee.. study
avatar
caca_naoto
Active Member
Active Member

Number of posts : 80
Location : Okinawa
Registration date : 2008-02-20

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Muhammad Hakimi Haikal on Mon Jun 02, 2008 2:09 pm

jgn salah kan keje sbg punce kpd masalah ini k!! b4 ni korang de gak keje tp bole je masuk forum ni...... so, pe reason korang???



Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
avatar
Muhammad Hakimi Haikal
Active Member
Active Member

Number of posts : 120
Location : ~ di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung ~
Registration date : 2008-02-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  -----;<@ on Thu Jun 05, 2008 1:45 pm

jgn gaduh2!!!!!! setiap org ada pendapat masing2 n setiap org ada keje masing2....
so if u know how to balance it you can make it Very Happy
avatar
-----;<@
Active Member
Active Member

Number of posts : 185
Location : New Village
Registration date : 2008-01-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Muhammad Hakimi Haikal on Thu Jun 05, 2008 4:06 pm

bukan gado2 tp cari penyelesaian kpd masalah ini ye cik kak...
hehehe.....

bang Splatter bang
avatar
Muhammad Hakimi Haikal
Active Member
Active Member

Number of posts : 120
Location : ~ di mana bumi dipijak di situ langit dijunjung ~
Registration date : 2008-02-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  nelitsygo on Wed Nov 05, 2008 6:03 pm

Muhammad Hakimi Haikal wrote:jgn salah kan keje sbg punce kpd masalah ini k!! b4 ni korang de gak keje tp bole je masuk forum ni...... so, pe reason korang???



Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

POYO..hahahahaha bang
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  akainkin2008 on Fri Nov 07, 2008 9:17 am

sebab malas nak buat isu... kalu kami active lagi.... meeting tergempar lagi....hahahah
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 33
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  dilla_129 on Sun Nov 16, 2008 5:24 pm

akainkin2008 wrote:sebab malas nak buat isu... kalu kami active lagi.... meeting tergempar lagi....hahahah

wakakakakaka......ni salah satu sbb ni FLAME
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  dilla_129 on Sun Nov 16, 2008 5:27 pm

saya konfius la en. admin.....knape id sy dh x bole pakai ek??? login n password dh betul.....pelik2 Question
terpaksa la create id baru dan menjadi newbies.....huhuhuk....xske3......sy active member tawu!!!!
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  dilla_129 on Sun Nov 16, 2008 5:31 pm

anorrin wrote:
Muhammad Hakimi Haikal wrote:jgn salah kan keje sbg punce kpd masalah ini k!! b4 ni korang de gak keje tp bole je masuk forum ni...... so, pe reason korang???



Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

POYO..hahahahaha bang

sape yg poyo?....kuikuikui
jgn mara ye!
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Poll meh Vote : Napa dah tak ramai kawan masuk Forum ni?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum