Your Big Turn On...

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:15 pm

oh oh ohhhh... lupe lak...

kalo aku down aku suke mkn mcflurry oreo n lepak dlm kete sorg2 kat tepi tasek shah alam smbl dgr radio...pastu layan perasaan ngan bf aku (bf = AEN1481 I love you )

AEN1481 : dia lah penawar hati, pengubat jiwa yg lara...dia lah bf yg x akan tinggalkan aku n x akan sakiti ati ku...

(well... unless dia wat perangai teknikal error nyee... adelah sgt leceh ok... tp xpe, demi bf ku, sggp ku bergadai nyawa asalkan dia bahagia n sehat sentiasa..uhuhuhuhuhuh)


flower flower flower
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  dilla_129 on Mon Nov 17, 2008 4:16 pm

tibe2 lak sy rase thread ni dh jad lain.....kuikuikui
avatar
dilla_129
Newbies
Newbies

Number of posts : 16
Location : * Planet bumi *
Registration date : 2008-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:17 pm

dilla_129 wrote:tibe2 lak sy rase thread ni dh jad lain.....kuikuikui

nikmati saat2 kita leh luahkan perasaan..lalala... Very Happy...jgn segan2..biar ape org kata, kita tetap diri kita...kita tetap suka ape kita suka n x suka ape kite x suka..mcm aku la..x suke ikan masin n sambal belacan..wpun korang tayang2 kat aku hari2 pun, aku tetap x mo..cmtu la
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:18 pm

Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you

sbnrnye... lelaki yg gentleman, yg layan aku dgn penuh caring n gentlemanly adelah definitely a big turn on..
ohohohohohoh....*berangan sorg2 dpn pc smbl terbyg2 someone*

sunny cheers cheers sunny

ko mmg suka berangan ADA...bagus, ko ade IMAGINASI...


ha'a betul. aku pon can nak berimaginasikan lelaki yg gentleman tgh melayan karenah aku nie... eeeee.... bes nyer.... nak balik cepat la...


waaahhhh.... aku pun nak ikut kak atul blk laaa... nak menguatkan lg imaginasi kuu...

ahahahahahahahhahaa!!!!!


FLAME FLAME FLAME
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:20 pm

whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:sebenarnyer plg suker bes n puas ati kalau sentiasa ader org yang bg perhatian n manjakan aku I love you

sbnrnye... lelaki yg gentleman, yg layan aku dgn penuh caring n gentlemanly adelah definitely a big turn on..
ohohohohohoh....*berangan sorg2 dpn pc smbl terbyg2 someone*

sunny cheers cheers sunny

ko mmg suka berangan ADA...bagus, ko ade IMAGINASI...


ha'a betul. aku pon can nak berimaginasikan lelaki yg gentleman tgh melayan karenah aku nie... eeeee.... bes nyer.... nak balik cepat la...


waaahhhh.... aku pun nak ikut kak atul blk laaa... nak menguatkan lg imaginasi kuu...

ahahahahahahahhahaa!!!!!


FLAME FLAME FLAME

ADA gilo.. mad
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:24 pm

sebenarnyer bende yg plg bes berangan n tido. aku plg suker berangan. x kire la kat maner. sblm tido, tgh drive, tgh popotgh ader problem ker... hehehe... berangan aper2 jer. plg bes berangan jd org kayer...
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 36
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:27 pm

owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:32 pm

whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:35 pm

Mummy Danial wrote:sebenarnyer bende yg plg bes berangan n tido. aku plg suker berangan. x kire la kat maner. sblm tido, tgh drive, tgh popotgh ader problem ker... hehehe... berangan aper2 jer. plg bes berangan jd org kayer...

aku suke berangan jd supermodel ala2 gisele bundchen..ahahahaha...

seb baik aku gemok n tak cantek..kalo x slmt dah muke aku terpampang kat iklan billboard merata dunia...ohohohohohoooo...



it's not wrong to dream..
just don't really hope for it to be real...
Surprised
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:38 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 36
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:41 pm

whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:sebenarnyer bende yg plg bes berangan n tido. aku plg suker berangan. x kire la kat maner. sblm tido, tgh drive, tgh popotgh ader problem ker... hehehe... berangan aper2 jer. plg bes berangan jd org kayer...

aku suke berangan jd supermodel ala2 gisele bundchen..ahahahaha...

seb baik aku gemok n tak cantek..kalo x slmt dah muke aku terpampang kat iklan billboard merata dunia...ohohohohohoooo...



it's not wrong to dream..
just don't really hope for it to be real...
Surprised

Ye betol tuh...jgn berangan n hidup dlm dunia sendiri dh la...bahaya gak tuh...senarai kesukaan aku: (korang bertuah sbb dpt baca tau)

~katun n anime
~bersukan (aku la, bukan org lain)
~makanan yg sedap2
~ade duit n g shopping brg2 yg aku suka (klu la aku kaya)
~fast food
~tengok laki hensem n pompuan cantik (aku x les or bisex ok)
~kacau org
~main2 (x suke serius)
~ponteng meeting atau ceramah atau pape2 yg boring cmtuh
~wat degil bile org marah or larang aku (best)
~imaginasi tu penting
~aku suka nyanyi lagu dlm kete kuat2
~pasang tv or radio pun kuat2
~baca komik n gelak sorg2, n wat muka x paham bile org pandang aku (ko pahal???)
~kacau anak sedara aku smpi nangis, n bile dorg nangis aku akan ckp"ha ngs, campak kang baru tau"

-banyak lagi perkara yg aku suka..best!!!hiDup Ila
cat
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:42 pm

Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

dila jom g NZ mlm ni!!
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:42 pm

Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:42 pm

whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:49 pm

owh ade lg ade lg!!

aku suke aktiviti yg berkaitan ngan air..
aku suke swimming..snorkling..
nnt 1 day aku nak bljr scuba diving..nak dive tgk batu karang, tgk ikan cantek2 comeyy2..
berkayak pun aku suke gak..so far penah berkayak kat tasek n laut je..kat sg x penah lg..

suke mandi lama2..x kesah la shower ke bath tub ke cebok air dr dlm kolah kee..janji aku leh mandi lama2..aku plg x suke kalo ade org srh aku kuar blk air cpt tym aku tgh syok2 mandi..org tu adelah nak cpt mati okies...ehehehehe... Evil or Very Mad

kalo bsh pggn pun suke gak..sbb dia berkaitan ngan air..x pun mop lantai..tp bab vacuum ke nyapu ke lemah sket laa sbb xde air..


Basketball Basketball Basketball
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:50 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

ha'a buat aper promote jer.. bawak skali nak raser... ko blanjer
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 36
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:50 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:50 pm

whitelilies.island wrote:owh ade lg ade lg!!

aku suke aktiviti yg berkaitan ngan air..
aku suke swimming..snorkling..
nnt 1 day aku nak bljr scuba diving..nak dive tgk batu karang, tgk ikan cantek2 comeyy2..
berkayak pun aku suke gak..so far penah berkayak kat tasek n laut je..kat sg x penah lg..

suke mandi lama2..x kesah la shower ke bath tub ke cebok air dr dlm kolah kee..janji aku leh mandi lama2..aku plg x suke kalo ade org srh aku kuar blk air cpt tym aku tgh syok2 mandi..org tu adelah nak cpt mati okies...ehehehehe... Evil or Very Mad

kalo bsh pggn pun suke gak..sbb dia berkaitan ngan air..x pun mop lantai..tp bab vacuum ke nyapu ke lemah sket laa sbb xde air..


Basketball Basketball Basketball

mesti ko suka main ngan antu airkan???tangkap ikan (kononnye la-padahal takut)
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:52 pm

whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

KECELARUAN MINDA SEORANG AKU

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:52 pm

Assalamualaikum..

Tik...Tik...Tik...1 saat..2 saat...3 saat..Umpama bom jangka.
Jam di tangan aku berbunyi. Sekejap sangat. Masa berlalu memangkas hari semalam..Ahh...
Dan aku....kaki ini terus berdiri. Otak mencongak saki hidup yang yang sedang bersisa. Aku tertunduk pada takdir yang terus mengheret aku.

Aku melihat ke dalam cermin masa.
Aku di situ.
Siapalah si buta yang mampu melihat itu??
Itulah aku!!

*Satu senyuman sinis aku lemparkan. Mengejek diri yang dangkal. *

Siapalah si pekak yang jelas pendengarannya itu??
Aku jugalah!!
*Terlukis pandangan hampa*

Aku terpukul dengan asakan dalaman. Aku terhenyak dengan persoalan hidup. Seolah berdiri pada sebuah tubir yang pasti runtuh. Arghhh..

Lagi..dan lagi...dan lagi...
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:57 pm

anorrin wrote:Assalamualaikum..

Tik...Tik...Tik...1 saat..2 saat...3 saat..Umpama bom jangka.
Jam di tangan aku berbunyi. Sekejap sangat. Masa berlalu memangkas hari semalam..Ahh...
Dan aku....kaki ini terus berdiri. Otak mencongak saki hidup yang yang sedang bersisa. Aku tertunduk pada takdir yang terus mengheret aku.

Aku melihat ke dalam cermin masa.
Aku di situ.
Siapalah si buta yang mampu melihat itu??
Itulah aku!!

*Satu senyuman sinis aku lemparkan. Mengejek diri yang dangkal. *

Siapalah si pekak yang jelas pendengarannya itu??
Aku jugalah!!
*Terlukis pandangan hampa*

Aku terpukul dengan asakan dalaman. Aku terhenyak dengan persoalan hidup. Seolah berdiri pada sebuah tubir yang pasti runtuh. Arghhh..

Lagi..dan lagi...dan lagi...

ko pehal ilaa.. mabuk ke..eheheheh

drunken drunken
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Mon Nov 17, 2008 4:58 pm

whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:Assalamualaikum..

Tik...Tik...Tik...1 saat..2 saat...3 saat..Umpama bom jangka.
Jam di tangan aku berbunyi. Sekejap sangat. Masa berlalu memangkas hari semalam..Ahh...
Dan aku....kaki ini terus berdiri. Otak mencongak saki hidup yang yang sedang bersisa. Aku tertunduk pada takdir yang terus mengheret aku.

Aku melihat ke dalam cermin masa.
Aku di situ.
Siapalah si buta yang mampu melihat itu??
Itulah aku!!

*Satu senyuman sinis aku lemparkan. Mengejek diri yang dangkal. *

Siapalah si pekak yang jelas pendengarannya itu??
Aku jugalah!!
*Terlukis pandangan hampa*

Aku terpukul dengan asakan dalaman. Aku terhenyak dengan persoalan hidup. Seolah berdiri pada sebuah tubir yang pasti runtuh. Arghhh..

Lagi..dan lagi...dan lagi...

ko pehal ilaa.. mabuk ke..eheheheh

drunken drunken

dada, ko kene bermonolog sendiri bile ko ber IMAGINASI!!!..paham???
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 4:58 pm

whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

ko x penah ajak aku pon... dah la... aku tau la saper aku nie...
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 36
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 4:59 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...

dah laa... aku mls dah nak ajk korg..
bia aku bwk ain je g mkn ciken wing tu..
dia je yg sudi jejak kaki ke shah alam..
woooo~~

NOnO
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Mummy Danial on Mon Nov 17, 2008 5:02 pm

whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...

dah laa... aku mls dah nak ajk korg..
bia aku bwk ain je g mkn ciken wing tu..
dia je yg sudi jejak kaki ke shah alam..
woooo~~

NOnO

ain sorang jer la... x per la aku sedar aku nie insan yang hina... saper la aku nie... biar la aku bawak diri jauh dari sini... dah la korang babai nak pegi goldcoast
avatar
Mummy Danial
Active Member
Active Member

Number of posts : 32
Age : 36
Location : Keramat
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum