Your Big Turn On...

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Mon Nov 17, 2008 6:02 pm

Mummy Danial wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...

dah laa... aku mls dah nak ajk korg..
bia aku bwk ain je g mkn ciken wing tu..
dia je yg sudi jejak kaki ke shah alam..
woooo~~

NOnO

ain sorang jer la... x per la aku sedar aku nie insan yang hina... saper la aku nie... biar la aku bawak diri jauh dari sini... dah la korang babai nak pegi goldcoast

alaa.. wat2 majuk g gold coast..
kalo x nak ajk kitorg g gold coast ckp je laa..
x yah la nak wat majuk..ehehehehe...

Razz
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Admin on Tue Nov 18, 2008 10:17 am

ako nak sambal udang petAI JE NIE....HUHUH

Nak petai dari pahang baru marvellous
avatar
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 217
Location : Kajang
Registration date : 2008-01-20

View user profile http://ccmisbilling.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Tue Nov 18, 2008 12:16 pm

Admin wrote:ako nak sambal udang petAI JE NIE....HUHUH

Nak petai dari pahang baru marvellous

nnt kak pija kenduri ade smbl petai x?
ehehehe..


jocolor
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  akainkin2008 on Tue Nov 18, 2008 12:20 pm

whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...

dah laa... aku mls dah nak ajk korg..
bia aku bwk ain je g mkn ciken wing tu..
dia je yg sudi jejak kaki ke shah alam..
woooo~~

NOnO

ain sorang jer la... x per la aku sedar aku nie insan yang hina... saper la aku nie... biar la aku bawak diri jauh dari sini... dah la korang babai nak pegi goldcoast

alaa.. wat2 majuk g gold coast..
kalo x nak ajk kitorg g gold coast ckp je laa..
x yah la nak wat majuk..ehehehehe...

Razz

wah satu kombinasi yang hebat gilerrr.. aku nak ada.....best nye....
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 32
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Tue Nov 18, 2008 12:35 pm

akainkin2008 wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...

dah laa... aku mls dah nak ajk korg..
bia aku bwk ain je g mkn ciken wing tu..
dia je yg sudi jejak kaki ke shah alam..
woooo~~

NOnO

ain sorang jer la... x per la aku sedar aku nie insan yang hina... saper la aku nie... biar la aku bawak diri jauh dari sini... dah la korang babai nak pegi goldcoast

alaa.. wat2 majuk g gold coast..
kalo x nak ajk kitorg g gold coast ckp je laa..
x yah la nak wat majuk..ehehehehe...

Razz

wah satu kombinasi yang hebat gilerrr.. aku nak ada.....best nye....

hebat kaaannnn... aku tau kombinasi tu ko pun mst sukeee...
ehehehheeh...


cheers cheers
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Wed Nov 19, 2008 11:48 am

1 lg my big turn on:sports..so moh la kite warga custcare anjurkan futsal lg..mirul ke, zaim ke, fakhrul ke..tolong le kitorg nih..aku dh penat asik duk umah n duk kat ofis ni je..mcm xde life..peluh pun x kuar sbb umah aku sejuk, cn pun sejuk..mari la kite sm2 bersukan..main bola tampar pun best..xpun bola baling..bola jaring pun ok..pingpong???korg mst xnak punye...bz la sgt wat keje kan???lagi..ragbi pun ok je..hakhak.. bounce
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Wed Nov 19, 2008 11:54 am

anorrin wrote:1 lg my big turn on:sports..so moh la kite warga custcare anjurkan futsal lg..mirul ke, zaim ke, fakhrul ke..tolong le kitorg nih..aku dh penat asik duk umah n duk kat ofis ni je..mcm xde life..peluh pun x kuar sbb umah aku sejuk, cn pun sejuk..mari la kite sm2 bersukan..main bola tampar pun best..xpun bola baling..bola jaring pun ok..pingpong???korg mst xnak punye...bz la sgt wat keje kan???lagi..ragbi pun ok je..hakhak.. bounce

ye2 aku stuju.. aku pun rindu nak main futsal lg..
tak pun g swimming ke.. ehehehehe....


afro
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  nelitsygo on Wed Nov 19, 2008 11:55 am

whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:1 lg my big turn on:sports..so moh la kite warga custcare anjurkan futsal lg..mirul ke, zaim ke, fakhrul ke..tolong le kitorg nih..aku dh penat asik duk umah n duk kat ofis ni je..mcm xde life..peluh pun x kuar sbb umah aku sejuk, cn pun sejuk..mari la kite sm2 bersukan..main bola tampar pun best..xpun bola baling..bola jaring pun ok..pingpong???korg mst xnak punye...bz la sgt wat keje kan???lagi..ragbi pun ok je..hakhak.. bounce

ye2 aku stuju.. aku pun rindu nak main futsal lg..
tak pun g swimming ke.. ehehehehe....


afro

ko ajar la aku berenang..aku ni blajo sikit, relax je banyak..hakhak..
avatar
nelitsygo
Active Member
Active Member

Number of posts : 66
Age : 35
Location : Wangsa Maju
Registration date : 2008-02-19

View user profile http://nelitsygo.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  whitelilies.island on Wed Nov 19, 2008 12:16 pm

anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:1 lg my big turn on:sports..so moh la kite warga custcare anjurkan futsal lg..mirul ke, zaim ke, fakhrul ke..tolong le kitorg nih..aku dh penat asik duk umah n duk kat ofis ni je..mcm xde life..peluh pun x kuar sbb umah aku sejuk, cn pun sejuk..mari la kite sm2 bersukan..main bola tampar pun best..xpun bola baling..bola jaring pun ok..pingpong???korg mst xnak punye...bz la sgt wat keje kan???lagi..ragbi pun ok je..hakhak.. bounce

ye2 aku stuju.. aku pun rindu nak main futsal lg..
tak pun g swimming ke.. ehehehehe....


afro

ko ajar la aku berenang..aku ni blajo sikit, relax je banyak..hakhak..

suke berenang sbb peluh2 sume campur ngan air..jd nye rs cam bdn x berpeluh..ahahahaha....
kalo rjn berenang leh jd bdn cam kak aida..huhuh...

tp kalo cuti n tym tu mood aku mls....aku lbey rela tdo or tgk tv..ahahahahahaha


Sleep Sleep Sleep
avatar
whitelilies.island
Active Member
Active Member

Number of posts : 194
Age : 34
Location : shaa aramu
Registration date : 2008-02-13

View user profile http://www.livinginwhiteliliesisland.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  wai_chu18 on Wed Nov 19, 2008 5:11 pm

anorrin wrote:1 lg my big turn on:sports..so moh la kite warga custcare anjurkan futsal lg..mirul ke, zaim ke, fakhrul ke..tolong le kitorg nih..aku dh penat asik duk umah n duk kat ofis ni je..mcm xde life..peluh pun x kuar sbb umah aku sejuk, cn pun sejuk..mari la kite sm2 bersukan..main bola tampar pun best..xpun bola baling..bola jaring pun ok..pingpong???korg mst xnak punye...bz la sgt wat keje kan???lagi..ragbi pun ok je..hakhak.. bounce

ha;ah ruz,
bersukan.. badan pun sihat.. cheers cheers bounce bounce
avatar
wai_chu18
Active Member
Active Member

Number of posts : 91
Location : Goat Island
Registration date : 2008-02-19

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  akainkin2008 on Fri Nov 28, 2008 6:12 pm

whitelilies.island wrote:
akainkin2008 wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:
Mummy Danial wrote:
anorrin wrote:
whitelilies.island wrote:owh ade lg..

burger patty kat wendy's..
root beer float kat A&W..
prosperity burger kat McD..
mashed potato kat KFC..
fries kat carl's jr..
donut with mint kat atsnye kat dunkin' donut (yg kaler ijau tu)..
ice blended mocha kat kdai sblh ice rink kat sunway (ni ain je yg tau..ehehehe)..
ice blended cappucino kat san francisco coffee..
smbl tempoyak & ikan keli msk gulai tempoyak..ahaks!! Wink

ahahahaa...asek ckp psl mknan jee..

tp mmg mknan adelah slh 1 unsur kegembiraan n keceriaan.. nak wat cane kaaannn....
ehehehehe...


cheers cheers cheers

aku suke KFC, chicken wing NZ sahaja...nugget Tempura (ramli sahaja), aku suke burger kat McD n wendy's, penat la nk tulis..tp aku suka makanan yg sedap sahaja..diulangi, YG sedap SAHAJA..ko pahamkan maksud aku Ada bile aku kata sedap..klu aku ckp bolehla, tu bermakna X SEDAP..even org lain kata sedap..hahahahaha!!! Suspect

aku kan suker ayam. aper2 yg berkaitan ngan ayam sumer nak. tp yg plg penting yg plg sedap la... cam nak makan chicken wing kat nz la mlm nie... ala nak makan la... cam lapa lg la... sumer yang ader jual ayam sumer bes

ciken wing kat sek7 shah alam adelah plg sdp ok..
abg tu jual 1 RM1 je..murah sdp dan dijamin halal..
uhuhuhuhuh..
(part-time promoter abg ciken wing)


afro

ape gune ckp, tp x bwk kitorg g sn or belikan utk kitorg nih???

korg yg x nak pegi.. asek bg alasan jauh jee..
lama2 aku pun boring dah nak ajak..
huh...

Rolling Eyes Rolling Eyes

kalau dorg nak g, aku g je..tp make sure sedap time aku beli..x sedap ko baya..okies???hakhakhak...

dah laa... aku mls dah nak ajk korg..
bia aku bwk ain je g mkn ciken wing tu..
dia je yg sudi jejak kaki ke shah alam..
woooo~~

NOnO

ain sorang jer la... x per la aku sedar aku nie insan yang hina... saper la aku nie... biar la aku bawak diri jauh dari sini... dah la korang babai nak pegi goldcoast

alaa.. wat2 majuk g gold coast..
kalo x nak ajk kitorg g gold coast ckp je laa..
x yah la nak wat majuk..ehehehehe...

Razz

wah satu kombinasi yang hebat gilerrr.. aku nak ada.....best nye....

hebat kaaannnn... aku tau kombinasi tu ko pun mst sukeee...
ehehehheeh...


cheers cheers

kan best kalo ade kombinasi tu kat satu restoran...huhuhuh
avatar
akainkin2008
Active Member
Active Member

Number of posts : 214
Age : 32
Location : Pj 0ld Town
Registration date : 2008-02-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Your Big Turn On...

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum